Energisp?rsm?l

Jente med milj?engasjement vant iPhone5

Det l?nner seg ? gj?re noe for milj?et. Ikke bare er vi med p? ? ta bedre vare p? omgivelsene v?re, en heldig jente fra Gimse vant en iPhone 5 ved ? dele sine milj?tips.
Str?mleverand?ren Telinet Energi har i samarbeid med blogg.no arrangert en konkurranse hvor bloggere har gitt sine milj?tips. Den heldige vinneren som ble trukket var den 18 ?r gamle bloggeren Oda Emilie fra Gimse.
Oda Emilie anbefaler at vi bruker bena v?re mer, at vi g?r eller sykler i stedet for ? kj?re. Du kan lese milj?tipset hennes her. Med godt over 100 bidrag, hadde denne vinneren hellet med seg. Og i f?lge Oda Emilie er det sjelden hun vinner i konkurranser:
– Jeg vinner som regel aldri. Det var helt uforventet at jeg skulle vinne og jeg ble veldig overrasket, men selvf?lgelig superglad!
Det falt henne helt naturlig ? delta i konkurransen, da hun gjerne gj?r sm?, viktig ting for ? bidra til et bedre milj?.
– S? lenge jeg kan huske har jeg tenkt p? milj?et og hvordan jeg kan p?virke i min hverdag, sier Oda Emilie. – Jeg kutter ned p? tiden jeg dusjer og pr?ver ? holde meg innenfor en dusj p? 5 minutter. Jeg skrur ogs? av lyset hvis jeg ikke er i rommet, senker temperaturen om natta og skrur av pc etter bruk.
Bilde: Bloggeren Oda Emilie fra Gimse
Et stort engasjement
I l?pet av de 2 ukene konkurransen varte var det godt over 100 bloggere som delte sine tips.
– Alt fra unge bloggere i 13-?rs alderen til godt voksne mennesker deltok i konkurransen. Vi vet at mange er opptatt av milj?, s?rlig i den yngre generasjonen, men det var likevel flott ? se at s? mange engasjerte seg, sier Bj?rn Arctander, markedssjef i Telinet Energi, som kan fortelle at dette ikke blir siste gangen de skal arrangere en slik konkurranse.
Om Telinet Energi
Telinet Energi AS har siden etableringen i 2003 blitt en betydelig akt?r p? det norske kraftmarkedet. Konkurransedyktige str?mpriser og milj?fokus har gjort selskapet til en attraktiv str?mleverand?r. Telinet selger str?m til private husholdninger og bedrifter. Selskapet er milj?sertifisert og tilbyr 100 % fornybar energi.
telinetbloggen.no
Telinet p? facebook
Telinet p? Twitter 01200

Similar Posts