milj?

Ny sommermeny med en ?touch? av 80-tallet: Scandic og Jamie Oliver med ny sommermeny

En velkjent klassiker fra 80-tallet, deilige urter fra Italia og ren, pur sommermagi. Alle tre er ingredienser i Jamie Oliver sin nye sommermeny som blir servert p? de fleste nordiske Scandic-hoteller gjennom sommeren.
Som et sikkert tegn p? at sommeren er her, presenterer Scandic sin ?rlige sommermeny utarbeidet i samarbeid med den anerkjente kokken Jamie Oliver. Scandic og Jamie har jobbet sammen siden 2009, og serverer denne sommeren en rekke klassikere hvor Jamie har hentet inspirasjon fra matretter fra de siste ti?rene. Sommermenyen er allerede p? menyen p? de fleste av Scandic sine nordiske hoteller. Til forrett serverer Scandic en tradisjonell rekecocktail – en matrett som var veldig typisk for 80-tallet, men som n? er modernisert av Scandic og Jamie med utgangspunkt i dagens gode r?varer.
? ?rets sommermeny henter frem det beste av nordiske matretter, kombinert sammen med mine favorittingredienser. Det er ekstra g?y ? hente tilbake og la seg inspirere av matretter som sakte, men sikkert har g?tt i glemmeboken hos folk flest. Jeg liker spesielt godt tanken p? ? fornye matglede fra 80-tallet og kombinere det med dagens beste r?varer, sier Jamie Oliver.
Restaurantopplevelsen blir stadig en viktigere del av hotelloppholdet, og Scandic jobber kontinuerlig med ? fornye sine menyer med kulinarisk spennende retter. Snart lanserer hotellkjeden Jamie?s Italian – Jamie Olivers italienske restaurantkonsept som i l?pet av h?sten gj?r nordisk debut p? Scandic Anglais i Stockholm. Jamie?s Italian er et restaurantkonsept hvor kokken har latt seg inspirere av sin lidenskap for det italienske kj?kken og den italienske livsstilen. Restaurantkonseptet har allerede h?stet mange fans over hele verden.
? Med disse lanseringene l?fter vi samarbeidet med Jamie Oliver til nye h?yder. Dette er et resultat av v?rt tydelige fokus p? mat og drikke i Scandic. Sommermenyen og Jamie?s Italian er utmerkede eksempler p? nettopp dette, sier Morten Malting, direkt?r for mat og drikke i Scandic Norge.
Sommermeny
Jamie?s rekecocktail, kr. 99,-
Dette er en skikkelig klassiker og veldig typisk for hva mine foreldre serverte sine gjester p? deres pub da jeg vokste opp p? 80-tallet. Jeg elsker tanken p? ? hente tilbake retter som har g?tt i glemmeboken, samtidig som vi lager matrettene enda bedre med dagens r?varer, sier Jamie Oliver.
Spr?stekt kyllingbryst Milanese, kr. 195,-
Spr?stekt kyllingbryst alla Milanese, servert med fersk fettuccine. Hovedretten henter inspirasjon fra min nye bok, og er veldig god p? smak. Veldig smaksvennlig, og jeg h?per den blir en favoritt hos de fleste, sier Jamie.
Vaniljepannacotta med rabarbra og jordb?rkompott, kr. 65,-
Vaniljepannacotta med forsommerens rabarbra smaker utrolig godt, og spesielt n?r den er toppet med ingef?rduftende mandeldryss, fortsetter Jamie.
Bildene som er brukt i pressemeldingen skal krediteres med: Jamie Oliver Enterprises Limited, foto: Matt Russell.
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Morten Malting, direkt?r for mat og drikke i Scandic Norge,
telefon +47 957 66 646 eller e-post [email protected]

Martina Tengvall, direkt?r for PR og kommunikasjon i Scandic,
telefon +46 709 73 50 70 eller e-post [email protected]

Hver dag arbeider Scandics 10 000 medarbeidere mot ett eneste m?l ? at du skal trives. Som Nordens mest milj?vennlige hotellkjede har vi alltid fokus p? milj?, samfunnsansvar og tilgjengelighet. Scandic er Nordens st?rste hotellkjede med ca 160 hoteller i ?tte land og totalt 30 000 hotellrom og en omsetning p? ca 923 millioner euro. Vi vil v?re mer enn bare et hotell ? vi skal v?re et sted hvor mennesker m?tes, jobber og inspireres.

Vedlagte filer
0000

Similar Posts