Scandic Vulkan har ?pnet d?rene

Hotellet er en del av det nye Vulkan-omr?det, som strekker seg langs Akerselva ? fra Brenneriveien til Arkitekth?yskolen, mellom St.Hanshaugen og Grünerl?kka. Vulkan-omr?det er Oslos nye m?tested for kreative og skapende mennesker, og huser blant annet designere, reklamefolk, artister, kunstnere, arkitekter og studenter.
Milj?, design og tilgjengelighet er stikkord for Scandics virksomhet. Alle de 149 rommene har design og uttrykk inspirert av omr?dets spennende industrihistorie. 15 av rommene er ogs? spesialtilpassede handikap-rom, helt i tr?d med Scandics fokus p? smarte l?sninger. Helse er viktig for Scandic, og hotellet har eget treningsrom. Med en egen energisentral tilknyttet hotellet, bli Scandic Vulkan ogs? det f?rste hotellet i Norge i energiklasse A.
– Med Scandic Vulkan har vi fors?kt ? skape fremtidens hotell. N?r vi vet at i Norge og Europa utgj?r energibruken i bygg hele 40% av det totale energibruket, er vi stolte av ? v?re f?rst i Norge med et hotell i energiklasse A. I Scandic har vi jobbet med milj?sp?rsm?l i 15 ?r, og bygget stein p? stein. Da er det morsomt at dette hotellet blir selve rosinen i p?lsa, sier Administrerende Direkt?r i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.
Hotellet har lagt vekt p? ? kommunisere med den kreative industrien, og samarbeider n?rt b?de med Kunsth?yskolen og Westerdals. I tillegg har Scandic Vulkan knyttet til seg noen av Norges beste design- og reklamebyr?er ved at de har f?tt utfolde seg p? sin helt egen hotelld?r.
– Resultatet er kreativt og nyskapende, og ikke minst underholdende for gjesten. Hotellgangen brytes opp med kreative innspill, forteller hotelldirekt?r Kristin Dahle. I tillegg lanserer vi Norges f?rste varemerkerom ? Diesel-rommet p? rom 201. Her har Diesel f?tt lov ? utfolde seg med sine merkevarer, b?de innen interi?r og livsstil. Rommet kan selvf?lgelig bookes av alle, fortsetter Dahle.

I underetasjen, ut mot n?rmeste nabo Mathallen, ligger restauranten og baren ?V?, som ogs? skal v?re en kreativ boltreplass b?de for gjester og kokken.
Her g?r man g?tt tilbake til r?ttene og serverer nordiske klassikere med ny vri. Hver dag presenteres en ny Husmann ? en ektef?dt norsk rett til en pris som ogs? faller i smak for lommeboken.
– Her legger vi vekt p? lokale r?varer og produsenter, produsert ?kologisk, sier J?rn Lindseth, daglig leder for ?V?. – Maten skal smake godt, uten ? v?re j?lete. Her skal det v?re hyggelige ? v?re hele dagen gjennom. Alle er velkomne, b?de til frokost, lunsj og middag, avslutter Lindseth.

For mer informasjon, bilder eller intervjuer, kontakt:
Kristin Dahle, hotelldirekt?r ved Scandic Vulkan, Telefon: 909 91 975
Kristine Schaug, Pressesjef, Scandic Norge, tlf: 905 02 778
Scandic er en moderne hotellkjede hvor bevisste mennesker kommer for ? f? inspirasjon og ny energi. Med over 160 hoteller og 30 000 rom er vi allerede i dag en av de st?rste hotelloperat?rene i Europa. Og vi fortsetter veksten ? i l?pet av noen ?r vil det v?re over 200 Scandic ? velge mellom. Velkommen til scandichotels.no.0000

Authors

Related posts

Top